ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στα πλαίσια της ανασυγκρότησης της Δημοτικής Κίνησης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις Ανθρώπινη Πόλη», ύστερα από ανοιχτές διαδικασίες δύο μηνών, η Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, εξέλεξε 9μελή Συντονιστική Επιτροπή, η οποία σύμφωνα με τη νέα διακήρυξη αρχών της κίνησης καθώς και τον προγραμματισμό που ψηφίστηκε, θα συνεχίσει και θα εντείνει τις δραστηριότητες της τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην καθημερινότητα της πόλης.

Θα επιδιώξει ειλικρινή διάλογο με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και δημιουργική συνεργασία με τα κινήματα, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τα συνδικαλιστικά και επαγγελματικά σωματεία, την εκπαιδευτική κοινότητα, τις συλλογικότητες, τους φορείς και τους δημότες της πόλης μας εν γένει.

Τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου είναι:

Βαρσάνης Αλέξανδρος,
Βρεττός Γιάννης,
Ζάχος Κώστας,
Κονδύλης Αποστόλης,
Λεβογιάννης Νίκος,
Τριανταφύλλου Γιώργος,
Σκοπελίτη Ευδοκία,
Τσέκερης Δημήτρης,
Χατζηγούλα Λίτσα

Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής αναδείχτηκε ο Γιάννης Βρεττός.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.