ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων της Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση μπροστά στο Κέντρο Υγείας, που καλέστηκε από σωματεία και φορείς του δήμου μας. Η μαζική συμμετοχή, αν και σε εργάσιμη ώρα, δείχνει πόσο πολύ απασχολεί τους κατοίκους της Ηλιούπολης η παύση λειτουργίας του Κέντρου Υγείας και η μετατροπή του αποκλειστικά σε εμβολιαστικό κέντρο.

Μάλιστα, μετά από κάποια ώρα, οι συγκεντρωμένοι κατέβηκαν και στο οδόστρωμα, κλείνοντας το δρόμο μπροστά στο ΙΚΑ.

Μαζική συγκέντρωση στο Κέντρο Υγείας

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι των φορέων που την διοργάνωσαν, καθώς και γιατρός από το Κέντρο Υγείας, όπως και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ασκληπιείου Βούλας και μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης, υποσχόμενος... μεγάλους αγώνες, παρότι η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα.

Αγωνιστική παρουσία στη συγκέντρωση είχε η Μαχόμενη Ηλιούπολη, όπως και άλλες κινήσεις και συλλογικότητες της πόλης μας.

Μετά τη σημερινή επιτυχημένη συγκέντρωση, ζητούμενο είναι η αγωνιστική συνέχεια για να μην μείνει μια ντουφεκιά στον αέρα, αλλά να αποτελέσει βήμα σε ένα νικηφόρο αγώνα για να κερδίσουμε ξανά το Κέντρο Υγείας, για το Ψωμί - Υγεία - Παιδεία - Ελευθερίας της εποχής μας.

Ο επόμενος μεγάλος σταθμός είναι η 24ωρη απεργία στη Δημόσια Υγεία στις 16 Φεβρουαρίου. Η πορεία προς τα εκεί μπορεί να είναι μια πορεία συλλογικής πάλης και διεκδίκησης, με τους κατοίκους να παίρνουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Μαχόμενη Ηλιούπολη (ΜΑΧΗ)

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.