ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με έκδηλη αγανάκτηση και σε έντονο ύφος, το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, καταγγέλλει τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Χατζηδάκη ότι προσπαθεί να αποσπάσει τα εύσημα και να ασκήσει κοινωνική πολιτική ενόψει του Πάσχα, στις πλάτες των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο Δήμαρχος θέλει να αποσπάσει τα εύσημα και να ασκήσει κοινωνική πολιτική ενόψει του Πάσχα, στις πλάτες των εργαζομένων.

Οι μάγειρες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας με όλη τους την αγάπη, το φιλότιμο και την ευαισθησία θέλοντας να δώσουν χαρά στα παιδάκια, μπήκαν στις κουζίνες των σταθμών, παρασκεύασαν Πασχαλινά κουλούρια, ως μια συμβολική κίνηση αγάπης απέναντι στα παιδιά που βρίσκονται κλεισμένα τόσο καιρό στα σπίτια τους.

Ο Δήμαρχος, αντί να αναφέρει την προσφορά των εργαζομένων και ΔΗΜΟΣΙΑ να τους ευχαριστήσει, προέβη στην απίστευτη κίνηση αυτοπροβολής (!!!) του, εκδίδοντας μια ευχετήρια κάρτα που περισσότερο μοιάζει με μπιλιετάκι προεκλογικού αγώνα, παρά με ανιδιοτελή κίνηση αγάπης στο πνεύμα των ημερών. Από την κάρτα η απουσία αναφοράς στους εργαζόμενους μάγειρες είναι κάτι παραπάνω από κραυγαλέα και εκκωφαντική.

Εμείς του θυμίζουμε ότι ο λαός  λέει «με ξένα κόλλυβα, μνημόσυνα δεν γίνονται»

Τέλος ευχόμαστε σε όλους «Καλό Πάσχα»... και στον δήμαρχο, επίσης!!!!

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.