ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων Ηλιούπολης απευθύνεται στους γονείς για να τους ενημερώσει σχετικά με την συγκροτήθηκε του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν.

Δείτε όλη την ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς,

Την Παρασκευή 12 Μάη συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης.

Από την πρώτη συνεδρίαση φάνηκε η προσπάθεια των δύο άλλων παρατάξεων να παραγκωνίσουν την πρώτη δύναμη, την Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων που εδώ και χρόνια με την παρουσία της στους Συλλόγους Γονέων και στην Ένωση αποκαλύπτει την αντιεκπαιδευτική πολιτική, μπαίνει μπροστά με αιτήματα για τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών για ενιαίο δωδεκάχρονο σχολείο, για δωρεάν υγεία, για αθλητισμό και πολιτισμό, απαιτεί και διεκδικεί καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Οι εκλεγμένοι με την Ενωτική Πρωτοβουλία Γονέων και την Ανεξάρτητη Κίνηση Γονέων καταψήφισαν την πρόταση μας για αντιπροσωπευτικό προεδρείο ώστε όλες οι δυνάμεις να πάρουν τις θέσεις που τους αναλογούν στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως αυτό εκφράστηκε με το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σε καμία περίπτωση δεν μας προκαλεί εντύπωση η στάση τους. Μπορεί να άλλαξαν τα πρόσωπα αλλά η τακτική τους δεν αλλάζει. Όπως λέει και ο λαός: «Ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του». Θέλουν μια Ένωση διεκπεραιωτική, μακριά από τους αγώνες, τις ανησυχίες των γονιών, που θα εξυπηρετεί «μικροπολιτικά» συμφέροντα μπροστά και στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Εμείς ενημερώνουμε τους γονείς ότι θα συνεχίσουμε με την δύναμη που μας έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, ότι θα πρωτοστατήσουμε στην πάλη για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, δημόσια και δωρεάν. Έτσι Θα συνεχίσουμε, γιατί έχουμε βαθιά εμπιστοσύνη στο τι μπορεί να κάνει η συλλογική πάλη και το πείσμα για να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών μας. Τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και αυτό δεν θα το διαπραγματευτούμε με κανέναν.

"Αγωνιστική Συνεργασία Γονέων" Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.