ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Οι Κομματικές οργανώσεις Ηλιούπολης του ΚΚΕ καταγγέλουμε τη δημοτική αρχή Ηλιούπολης που επέτρεψε στο φασιστικό μόρφωμα «Σπαρτιάτες» να καταθέσει στεφάνι στην επέτειο της Επανάστασης του 1821.

Την ίδια μέρα η δημοτική αρχή του κ. Ψυρρόπουλου ξήλωσε πανό της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ - παράρτημα Ηλιούπολης) που αναφερόταν στη διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων για τα ναζιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα.

Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους:
Στην πόλη μας δε χωράνε φασίστες.
Εμείς δε μασάμε τα λόγια μας.

Η δημοτική αρχή και όσοι τη στηρίζουν φέρουν βαριά ευθύνη για την προσπάθειά τους να ξεπλύνουν στη συνείδηση του λαού της Ηλιούπολης ένα φασιστικό μόρφωμα ανεξάρτητα από το πώς ονομάζεται.

Καλούμε το λαό της Ηλιούπολης να προβληματιστεί: τι είναι αυτό που συνδέει τέτοια φασιστικά μορφώματα με τη δημοτική αρχή του κ. Ψυρρόπουλου; Τον καλούμε να καταδικάσει σύσσωμος τις απαράδεκτες ενέργειές της.

Θα κάνουμε τα πάντα ώστε οι φασίστες να χωθούν στα λαγούμια τους ώστε να μη χύνουν το απάνθρωπο δηλητήριό τους.

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που το γεννά και τον θρέφει.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΚΟ Ηλιούπολης του ΚΚΕ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.