ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Οι μαθητές του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του Δήμου Ηλιούπολης σας προσκαλούν την Τρίτη 9/4/2024 και ώρα 19:00 στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Φωτο - γραφίες», που θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου επί της λεωφόρου Ειρήνης (Πλατεία Φλέμινγκ).

«Αυτή η έκθεση είναι μια απόπειρα να προσεγγίσουμε το ζήτημα της φωτογραφικής αναπαράστασης της πραγματικότητας από την απαρχή του. Ποια είναι τα πρωτογενή υλικά της δημιουργίας μιας φωτογραφικής εικόνας, αν όχι το φως. το πρώτο και το κυρίαρχο για τη δημιουργία της φωτογραφίας, η παρατήρηση και ο έλεγχος του φωτός.

Τα όρια του δεν είναι στενά και μόνο τεχνικά αλλά πυροδοτούν νοήματα μέσα από τη σημειολογία της χρήσης του. το πώς επιλέγει κάθε φωτογράφος να το χειριστεί και να το εγκλωβίσει σε μια δυσδιάστατη προσομοίωση του πραγματικού».

Έφη Γελέ

Τα τμήματα του εργαστηρίου χωρίζονται σε αρχάριους, σε πιο προχωρημένους και σε αυτούς που ολοκληρώνουν τα δικά τους projects.

Η έκθεση θα διαρκέσει από Τρίτη 9 Απριλίου έως 14 Απριλίου 2024 και ώρα 18.00-21.00.

«Φωτο-γραφίες»: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας από το Εργαστήρι Φωτογραφίας

Συμμετέχοντες:
Κυπριωτάκης Γιώργος
Οικονομόπουλος Θανάσης
Ταβλαράκη Κατερίνα
Θεοδωρόπουλος Γιώργος
Κάλλης Κωνσταντίνος
Τσίτσιος Πασχάλης
Κασίδογλου Στέφανος
Φάλαρη Μαρία
Αντωνίου Αντώνης
Μπαγιαρτάκη Βασιλική
Κοτσίκη Παναγιώτα
Κοζαδίνου Μαργαρίτα
Χηνάκη Μαρία
Αγγελή Μαρία
Πανοπούλου Ντίνα
Σπανού Κωνσταντίνα

Επιμέλεια έκθεσης: Γελέ Έφη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.