ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αγαπητοί Γονείς ,
Η Ένωση Γονέων της Πόλης με την συνεργασία των Συλλόγων Γονέων και την συμπαράσταση σας, κατάφερε να θεσμοθετήσει την συμμετοχή μας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου.

 

Έτσι και φέτος οι Γονείς θα παρελάσουμε για να διαμαρτυρηθούμε για όλα τα δεινά που έχουν υποστεί η παιδεία και τα παιδιά μας.

Θα καταδείξουμε για ακόμα μια φορά ότι οι ανερμάτιστες οικονομικές πολιτικές που συρρίκνωσαν – εξαφάνισαν τόσα σχολεία, που αποδόμησαν το εκπαιδευτικό σύστημα και δημιούργησαν ακόμα και τριτοκοσμικές συνθήκες μέσα στα σχολεία μας, που όχι μόνο μας βρίσκουν αντίθετους αλλά και αποφασισμένους να αντισταθούμε.

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που περνά η μέση Ελληνική οικογένεια, ο συνταξιούχος, ο εργαζόμενος, ο μαθητής, ο άνεργος, δεν έχουμε μόνο υποχρέωση αλλά μάλλον έχουμε ιστορική ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας να δώσουμε τον αγώνα μας για το δικαίωμα τους στην Δωρεάν Δημόσια Εκπαίδευση, για ένα καλύτερο μέλλον για μία αξιοπρεπή δουλειά και ζωή.

Ειδικά τώρα που, αυτοί που μας εξαθλιώνουν, έχουν επιστρατεύσει τα μεγάλα τους όπλα και προσπαθούν να μας γονατίσουν με τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Χρέος της οικογένειας αλλά πρωτίστως των Δασκάλων μας, είναι να γνωρίσουν τα παιδιά μας την πραγματική Ιστορία αυτού του Τόπου, αυτού του Λαού, καθώς:

"Λαός που δεν γνωρίζει την Ιστορία του, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει"

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στις 11:00 μπροστά από την Τράπεζα Αττικής, στάση Νησάκι,

για να φωνάξουμε σε όλους όσους κάνουν πως δεν γνωρίζουν, πως δεν τους αφορά, που Θέλουν μόνο ένα σχολείο φθηνό, πειθαρχημένο και υποταγμένο .

ΟΧΙ στη διάλυση του Δημόσιου σχολείου
ΟΧΙ στην εξαθλίωση της Πατρίδας
ΟΧΙ στον φασισμό και το ναζισμό



Ο Πρόεδρος                             Η Γραμματέας
Μιχάλης Τασούλας              Κατερίνα Μπούμπα

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Engonhl.wordpress.com

 

Δημοσίευση 27/10/2012

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.