ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Τη τελευταία στιγμή έκλεισαν οι ασκοί του «Αιόλου» για το Δήμο Ηλιούπολης και τις ήδη υποβαθμισμένες υπηρεσίες από προσωπικό μετά τις συνταξιοδοτήσεις, τη κατάργηση των οργανικών θέσεων και τις απολύσεις συμβασιούχων. Με τροπολογία που κατατέθηκε στο νόμο, ο οποίος βάζει τη ταφόπλακα και τη διάλυση σε μια σειρά υπηρεσίες στο Δήμο, τη τελευταία στιγμή εξαιρέθηκαν οι κατηγορίες εργαζομένων ΥΕ αορίστου χρόνου (όπως η καθαριότητα και η καθαριότητα των σχολείων κλπ.) από τη διαθεσιμότητα.  

Ο πολυνόμος που ψηφίστηκε επικουρικά και σε συνέχεια του «Καλλικράτη» βάλει συθέμελα στη ύπαρξη των Δημόσιων και Δωρεάν υπηρεσιών προς τους πολίτες, καταργεί το κοινωνικό χαρακτήρα σε μια σειρά υπηρεσίες.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΡΟΪΚΑΣ, Ε.Ε.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ:

1. Με στάση εργασίας τη Τρίτη 13.11.12 από τις 12.00μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας καθώς και τις 2 πρώτες ώρες κάθε απογευματινής βάρδιας.
2. Συμμετέχουμε στη Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση με στάση Εργασίας τη Τετάρτη 14.11.12 από τις 12.00μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας καθώς και τις 2 πρώτες ώρες κάθε απογευματινής βάρδιας.
3. Συνεχίζουμε να ζητάμε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.
Άλλωστε η τροπολογία της τελευταίας στιγμής που εξαιρεί τους ΥΕ καθώς και η απόφαση της ΚΕΔΕ να μη δοθούν στοιχεία από κανένα Δήμο για καμία κατηγορία εργαζομένων, δικαιώνει το Δ.Σ. του Σωματείου.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 15.11.12  
ΣΤΙΣ 8.15Π.Μ. ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 

Δημοσίευση 12/11/2012

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.