ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Καταγγέλουμε την απαράδεκτη και προκλητική ερώτηση της φασιστικής και ρατσιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» για το πόσα παιδιά αλλοδαπών είναι στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας.
Καταγγέλουμε την Δημοτική Αρχή του Δήμου Δάφνης-Υμηπού, που επέλεξε να απαντήσει στην ερώτηση αυτή.

Ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός βρεφών και νηπίων με βάση το χρώμα, την φυλή και την θρησκεία, είναι απαράδεκτος και κάθε στοιχείο που δίνεται στο φασιστικό αυτό μόρφωμα, είναι πολιτική επιλογή επικίνδυνη. Μετά από τόσα περιστατικά ρατσιστικής βίας και κακοποίησης προσφύγων και μεταναστών, έχουν παρουσιασθεί τελευταία από τις τραμπουκικές εγκληματικές ομάδες και τα «τάγματα εφόδου».

Καταγγέλουμε κάθε τέτοιο φαινόμενο ρατσισμού από το συστημικό ναζιστικό μόρφωμα αυτό,που καλύπτει και δίνει άλλοθι στο σύστημα, αφήνει άθικτη την αντιλαϊκή πολιτική στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση. Δεν λέει κουβέντα για τις μειώσεις των δαπανών και τις τεράστιες επιπτώσεις τους στην σωστή λειτουργία των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, που συνθέτουν εικόνα διάλυσης της προσχολικής αγωγής. Αντίθετα ρίχνει την ευθύνη στους μετανάστες, που είναι άνθρωποι εξαθλιωμένοι και ταλαιπωρημένοι, αφήνοντας άθικτη την πολιτική που διώχνει από τους παιδικούς σταθμούς όλα τα παιδιά και των Ελλήνων και των Μεταναστών.

Καταγγέλουμε επίσης την απαράδεκτη στάση του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής Δάφνης-Υμηπού, γιατί έδωσε τα στοιχεία αυτά, συναινώντας και ενισχύοντας τέτοιες αντιλήψεις, ενώ ταυτόχρονα η Δημοτική Αρχή έχει τεράστιες ευθύνες για τα παιδιά που έχουν μείνει εκτός παιδικών σταθμών , αλλά και για την υποβάθμιση της λειτουργίας τους.

για το Δ.Σ.
ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστόφορος Καραγιάννης                      α/α Άννα Τούντα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ
Στέφανου Σαράφη 40, Ηλιούπολη 16345
Τηλ.: 210-9719624, 210-9711367

 

Δημοσίευση 14/11/2012

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.