ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στα μέτρα φωτιά αύξησης στην τιμή του ρεύματος και την εντολή του υπ. οικονομικών είσπραξης των χαρατσιών  απαντάμε με συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη 9 το πρωί στην ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου (ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ)

Κυβέρνηση και ΔΕΗ ετοιμάζουν εξοντωτικές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα των λαϊκών νοικοκυριών (μέχρι και 48,7%) την ίδια ώρα που η πολιτική τους μας έχει φέρει σε κατάσταση να μη μπορούμε να πληρώσουμε τους σημερινούς λογαριασμούς. Οι αυξήσεις που έρχονται, σε συνδυασμό με τη φοροαφαίμαξη και το τσάκισμα των εργατικών, λαϊκών εισοδημάτων, είναι ένας ακόμη παράγοντας εξόντωσης των λαϊκών νοικοκυριών για να κάνουν τη ΔΕΗ πιο προσοδοφόρα στους ιδιώτες καπιταλιστές της Ενέργειας, στο πλαίσιο της παραπέρα ιδιωτικοποίησής της.

Σε χιλιάδες νοικοκυριά κόβουν το ρεύμα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν, την στιγμή που δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο και το ρεύμα αποτελεί την μοναδική λύση θέρμανσης, μπροστά στον χειμώνα.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Η εργατική τάξη, οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, η νεολαία των λαϊκών οικογενειών έχουν ένα δρόμο: την οργάνωση της πάλης ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, την αντίσταση στο νέο μεσαίωνα που επιβάλλει το κεφάλαιο αξιοποιώντας την καπιταλιστική κρίση, το δυνάμωμα των ταξικών συνδικάτων και της λαϊκής επιτροπής.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

* ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.
* ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ
* ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ
* ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ

ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ.
ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.
ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Στεφ. Σαράφη  40  Ηλιούπολη  
τηλ-φαξ.  210 9711367 - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοσίευση 12/12/2012

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.