ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με την συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, επαγγελματιών και νεολαίας πραγματοποιήθηκε δυναμική πικετοφορία σε κεντρικούς δρόμους της Ηλιούπολης, που διοργάνωσε η "Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης", το Σάββατο 16 Φλεβάρη 2013, ενόψει της απεργίας στις 20 Φλεβάρη, για την υπογραφή Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης και Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε από την πλατεία Σικελιανού, ενώ εργαζόμενοι και νέοι μπήκαν στην "Λαική αγορά" και μοίρασαν υλικό για την απεργία. Έγινε πορεία από την πλατεία Σικελιανού μέχρι το "Νησάκι" καλώντας τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους στα εμπορικά καταστήματα αλλά και πολίτες που πραγματοποιούσαν τις αγορές τους, να αντισταθούν στην αντιλαϊκή πολιτική, να απεργήσουν στις 20 Φλεβάρη, να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Ομονοίας.

Καταγγέλοντας τη βάρβαρη, αντιλαϊκή πολιτική που πλήττει τις εργατικές λαϊκές οικογένειες, κάλεσαν το λαό σε οργανωμένο καθημερινό αγώνα με στόχο να ληφθούν μέτρα άμεσης ανακούφισης, αλλά και συγκέντρωσης δυνάμεων προετοιμασίας της πάλης, μέσα από την συσπείρωση στα κλαδικά σωματεία και την "Λαϊκή Επιτροπή", με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Στεφ. Σαράφη 40 Ηλιούπολη
τηλ-φαξ. 210 9711367
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοσίευση 17/02/2013

 

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.