ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Ηλιούπολης βρίσκεται αδιάλειπτα δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας.

Με γνώμονα την προστασία και εξυπηρέτηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και στο πλαίσιο υλοποίησης της εισήγησής της στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) για την εφαρμογή των μέτρων Πολιτικής Προστασίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων τη χειμερινή περίοδο (π.χ. έντονες χιονοπτώσεις), παρακαλούνται οι δημότες της Ηλιούπολης που ενδεχομένως απαιτηθεί η επείγουσα μετακίνησή τους για ιατρικούς λόγους (ασθενείς με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια που έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα αιμοκάθαρσης) να δηλώσουν, εφόσον το επιθυμούν, τα στοιχεία επικοινωνίας τους (όνομα, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση κατοικίας) στο Αυτοτελές Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας Ηλιούπολης στο τηλ. 210.9752823 (Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 π.μ.-15:00 μ.μ.).

Τα στοιχεία επικοινωνίας θα παραμείνουν στο αρχείο της Υπηρεσίας και θα χρησιμοποιηθούν μόνο εάν παραστεί ανάγκη και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του Δημότη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.