ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης στο νέο Δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο, κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο Ηλιούπολης ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2024.

Το ισχυρό «παρών» έδωσε και ο Σύλλογος Μικρασιατών και Κωνσταντινουπολιτών Ηλιούπολης και η Πρόεδρος του κα Ελένη Ψυρροπούλου, ο Σύλλογος Ποντίων Ηλιούπολης «Τριγώνα» και η πρόεδρος του κα Έλλη Χαραλαμπίδου, ο σύλλογος Θεσσαλών Ηλιούπολης «Νικόλαος Πλαστήρας», εκπροσώπηση από τον Σύλλογο Θεσσαλών Ηλιούπολης

Ο Δήμαρχος τους υποδέχθηκε κατόπιν στο γραφείο του, όπου του είπαν τα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γεώργιου Ζαχιώτη και των αυριανών αντιδημάρχων της πόλης, Εντεταλμένων Συμβούλων, Δημοτικών Συμβούλων και Στελεχών της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Για ευχές βρέθηκε στο γραφείο Δημάρχου ο τέως Δήμαρχος της πόλης μας κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, όπως και ο Πρόεδρος του ΕΝ.Α.Κ. κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Το νέο Δήμαρχο της πόλης επισκέφθηκε για ευχές μεγάλος αριθμός πολιτών, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και νέοι άνθρωποι που ήθελαν να ανταλλάξουν ευχές με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο.

Ο Δήμαρχος μίλησε για τη μεγάλη σημασία των παραδόσεων και την μεγάλη αξία των συλλόγων της πόλης που θα πρέπει να ενισχυθούν προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα η δράση τους και να ενισχυθεί για την ανάδειξη τόσο των λαικών παραδόσεων, όσο και του πολιτισμού της πόλης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.