ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο νέος Δήμαρχος κ. Στάθης Ψυρρόπουλος όρισε με απόφαση του Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα για την προάσπιση της Δημόσιας Περιουσίας, γεγονός που αναδεικνύει μία σημαντική προτεραιότητα του Δημάρχου Ηλιούπολης.

Το ζήτημα των ακινήτων είναι ένα φλέγον ζήτημα για τη νέα διοίκηση και η προάσπιση της δημόσιας περιουσίας είχε ανακοινωθεί και προεκλογικά, ενώ είχε συμπεριληφθεί στο Πρόγραμμα της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Με την απόφασή του αυτή μέσα στις πρώτες 20 ημέρες της διοίκησής του δείχνει ότι τηρεί πιστά τις δεσμεύσεις του, ενώ την ίδια στιγμή εφαρμόζει σχέδιο προσανατολισμένο στη διατήρηση της περιουσίας του Δήμου και προστασία των ακινήτων του.

Ως εντεταλμένη Σύμβουλος ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος της νέας διοίκησης και μάχιμη δικηγόρος κα Μαρία Αρδαβάνη, η οποία έχει δηλώσει ότι θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να προασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δημόσια περιουσία του Δήμου Ηλιούπολης, δίνοντας καθημερινούς αγώνες και μάχες.

Μπορείτε να δείτε το βιογραφικό της κας Αρδαβάνη εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κα Μαρία Αρδαβάνη είναι ανιψιά του κ. Νίκου Καραβέλου επίσης δικηγόρου που είναι γνωστός για τη δράση του ως δικηγόρος που έχει δώσει μάχες για την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας του Δήμου Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.