ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για έγγραφο που κυκλοφορεί στο Δήμο Ηλιούπολης με ψευδή εσωτερική αλληλογραφία, που εκθέτει βάναυσα δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μας, που αναλαμβάνει καθήκοντα από 2 Ιανουαρίου 2024 με στόχο να αποπροσανατολίσει τους υπαλλήλους του Δήμου για την πολιτική διοίκησης που θα ακολουθήσουμε την επόμενη μέρα.

Προφανώς η σημερινή διοίκηση του Δήμου και ο απερχόμενος Δήμαρχος επιθυμούν να προκαλέσουν αναταραχή και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, ενώ την ίδια στιγμή αποδέχονται ότι έχουν εδώ και καιρό αφήσει την πόλη στην τύχη της, αφού προχωρούν σε σπασμωδικές κινήσεις τελευταίας στιγμής, λίγο πριν παραδώσουν τη διοίκηση.

Οποιαδήποτε μετακίνηση υπαλλήλων θα έπρεπε να εντάσσεται στα πλαίσια οργανωμένου σχεδίου πολιτικής και διοίκησης, το οποίο απ' ότι φαίνεται δεν υπήρξε ποτέ από την απερχόμενη διοίκηση.

Και αναρωτιόμαστε ευλόγως πώς είναι δυνατόν ο κος Χατζηδάκης λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από τη διοίκηση του Δήμου να λαμβάνει αποφάσεις στρατηγικής σημασίας για την αυριανή διοίκηση με μαζικές μετακινήσεις υπαλλήλων χωρίς κανένα προηγούμενο σχέδιο;

Εάν ήθελε ο κος Χατζηδάκης να προχωρήσει σε τόσο σημαντικές μετακινήσεις για ποιο λόγο δεν ήρθε σε επαφή με τη νέα διοίκηση και δεν είχε απευθείας επικοινωνία με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο;

Μήπως η σημερινή διοίκηση υιοθετεί "τιμωρητική" στάση απέναντι στους δημότες, επειδή καταδίκασαν την απερχόμενη διοίκηση με την ψήφο τους;

Διαψεύδουμε ρητά οποιαδήποτε τέτοια απόφαση που να προέρχεται από ανθρώπους της αυριανής διοίκησης και επιφυλασσόμαστε για τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για τη διαρροή ψευδών ειδήσεων και την αναφορά σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μας που προσπαθούν να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου σε όλους τους τομείς προκειμένου να συνεχίσει εύρυθμα η λειτουργία του Δήμου Ηλιούπολης.

Καταγγέλλουμε την σημερινή διοίκηση για τακτικισμούς, μικροπολιτικές, αυθαίρετες αποφάσεις της τελευταίας στιγμής που πλήττουν την καθημερινή λειτουργία του Δήμου και θέτουν σε διακινδύνευση την εφαρμογή της χρηστής διοίκησης.

Ο Πρόεδρος                                 Η Γραμματέας
Στάθης Ψυρρόπουλος              Έλενα Καπίρη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.