ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Την Τετάρτη 7 Φλεβάρη 2024 οι εργαζόμενοι του Δήμου μας μετά την κινητοποίηση και την συνάντηση με την Δημοτική Αρχή επανατοποθέτησαν το πανό αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό στο κτίριο του Δημαρχείου.

Τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής ήταν άμεσα. Κατέβασε για δεύτερη φορά το πανό του Σωματείου. Διάλεξε προφανώς πλευρά.

Το πανό αλληλεγγύης του σωματείου έγινε η αφορμή να φανερώσει τις πραγματικές προθέσεις της.

1. Πλήρης εναρμόνιση με τα θέλω της κυβέρνησης

2. Ωμή παρέμβαση στις αποφάσεις των εργαζομένων του σωματείου τους και της  Ομοσπονδίας με φτηνά επιχειρήματα.

3. Προσπάθεια στοχοποίησης της προέδρου του σωματείου με πανομοιότυπα ψευδή δημοσιεύματα περί δήθεν απειλών, ώστε να συκοφαντήσει το συλλογικό αγώνα των εργαζομένων.

Η προσπάθεια επιβολής σιγής νεκροταφείου στους χώρους δουλείας θα πέσει για πολλοστή φορά στο κενό. Διαχρονικά στο Δήμο μας οι εργαζόμενοι επέλεγαν το σωματείο τους να είναι αγωνιστικό όχι υποταγμένο εργοδοτικό και με τον ίδιο τρόπο θα απαντήσουν και τώρα.  

Εμείς αταλάντευτα θα αγωνιζόμαστε για την ΕΙΡΗΝΗ & την αλληλεγγύη των ΛΑΩΝ.

Για το δικαίωμα στην δουλειά την δημόσια δωρεάν μόρφωση, υγεία, τον πολιτισμό την αξιοπρέπεια στην ΖΩΗ.

Για τον Δημόσιο χαρακτήρα των Δήμων κόντρα σε αυτούς που με διάφορους τρόπους βάζουν τρικλοποδιές  στην λειτουργία τους με απώτερο σκοπό ν’ ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες στους ιδιώτες.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας η Γενική μας Συνέλευση 13-2-2024 και μπροστά στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 28 Φλεβάρη να είναι η απάντηση.

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.