ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στους χρήστες της πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου η εμφανής αλλαγή του χρώματός της. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει δέκτες αρκετών μηνυμάτων από γονείς συνδημότες μας οι οποίοι αναρωτιούνται προβληματισμένοι σχετικά με την ασφάλεια των παιδιών τους καθώς από την πλευρά του Δήμου δεν έχει υπάρξει ως σήμερα καμία επίσημη ενημέρωση ενώ η κατάσταση της πισίνας παραμένει ίδια.

Αντίθετα, είναι πρωτοφανές το γεγονός πως την ίδια στιγμή που ο Δήμος δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση, ως όφειλε, για να επεξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και να καθησυχάσει τους γονείς, έχει θυροκολληθεί μια επιστολή της εταιρείας συντήρησης, δηλαδή ενός εργολάβου με τον οποίο έχει σύμβαση ο Δήμος, που περιγράφει πως η μεταβολή του χρώματος της πισίνας έχει προκύψει από την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας! Είναι ευνόητο πως αυτές οι σπασμωδικές ενέργειες εντείνουν έτι περισσότερο την ανησυχία και τον φόβο.

Θα δώσει επιτέλους ο Δήμος Ηλιούπολης στην δημοσιότητα μια επίσημη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της πισίνας και την ασφαλή χρήση της; Γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του Δήμου για την επιστολή που έχει θυροκολληθεί και το περιεχόμενο της; Αν ναι, αλήθεια, πώς το επέτρεψαν χωρίς καμία σχετική πληροφόρηση από τους ίδιους; Είναι ασφαλής η χρήση της πισίνας; Αναμένουμε μια τεκμηριωμένη απάντηση από την Δημοτική Αρχή ώστε να σταματήσει η αναστάτωση που έχει προκληθεί.

Γιώργος Χατζηδάκης
πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.