ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Ως Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Ηλιούπολης στο πλαίσιο ενός συνολικού αγώνα που εμπλεκόμαστε και ως συνέχεια της εκτενούς  δραστηριοποίησής μας στο θέμα των χαρατσιών στο λογαριασμό της ΔΕΗ, κατά το τελευταίο διάστημα καταπιανόμαστε και με το ζήτημα της ολοένα και εντεινόμενης φοροληστείας των «από πάνω» εις βάρος  μας


Έχουμε κάνει ήδη κάποιες σχετικές συζητήσεις στο πλαίσιο της συνέλευσής μας, έχουμε γράψει και ξεκινήσει να μοιράζουμε κι ένα σχετικό κείμενο κι έχουμε βρεθεί και σε διάφορες συναντήσεις προσπάθειας συντονισμού με συνελεύσεις από άλλες περιοχές της Αθήνας.

Επίσης, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης μας αυτής κρίναμε σκόπιμο να απευθυνθούμε και σε μια σειρά από φορείς της Ηλιούπολης και διάφορούς συμπολίτες μας, η δράση των οποίων έχει (και) αναφορά στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες,  και με τους οποίους έχουμε κάποια μικρή η μεγαλύτερη επικοινωνία κι έχουμε συμμετάσχει από κοινού σε κάποιες δράσεις κατά το παρελθόν.

Προχωράμε σε αυτήν την κίνηση θεωρώντας αφενός ότι δεν μας αντιστοιχεί να θεωρούμε (και ούτε και μπορούμε άλλωστε) ως συνέλευση ότι θα επωμιστούμε (για τα δεδομένα της Ηλιούπολης) το σύνολο του αγώνα αυτού και αφετέρου (και προπαντός) ότι είναι απόλυτα αναγκαίο να μοιραστούμε τους αγώνες μας (ώστε να μην καταλήξουμε να μοιραστούμε την ήττα μας).

Έτσι, σας καλούμε σε μια πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 4/7 στις 7.30μμ στο άλσος Ηλιούπολης, συνάντηση κατά την οποία θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανοιχτή συζήτηση με ανταλλαγή σκεπτικών ή και εμπειριών αγώνα κι ενδεχόμενα και διερεύνησης του ενδεχομένου σύμπραξης σε κάποιες δράσεις ή και μερικού ή και πιο ολοκληρωμένου συντονισμού των όποιων σχετικών κινήσεών μας.


Το σχετικό κείμενό μας, που μπορείτε να το βρείτε στο blog μας http://askilioupolis.espivblogs.net/, αποτελεί μια πρώτη γενική αποτύπωση των συζητήσεων που έχουν γίνει στη συνέλευσή μας. Και δεν αποτελεί - σε καμιά περίπτωση - ένα πλαίσιο που σας καλούμε να το αποδεχτείτε στο σύνολό του προκειμένου να προχωρήσουμε στη συζήτηση.

με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Ηλιούπολης

askilioupolis.espivblogs.net
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοσίευση 03/07/2012

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.