ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Η Αγία Ταβιθά, σύμφωνα με τον ευαγγελιστή Λουκά, υπήρξε παράδειγμα φιλανθρωπίας και βοήθειας των αδύναμων ανθρώπων. Όταν αρρώστησε και πέθανε, προσήλθε κοντά της ο απόστολος Πέτρος, που περιόδευε στην περιοχή και με ευλάβεια προσευχήθηκε για την ανάστασή της.

Το θαύμα έγινε και έτσι έζησε ακόμη πολλά χρόνια, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο. Το όνομά της φέρει τιμητικά το Παράρτημα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Ηλιούπολης, δυναμικότητας 20 κλινών, που προσφέρει φιλοξενία σε αυτοεξυπηρετούμενους άνω των 60 ετών, που είτε δεν έχουν οικογένεια, είτε αυτή δεν μπορεί να τους υποστηρίξει.

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Θα περιμέναμε από ένα νέο άνθρωπο και νέο δημοτικό σύμβουλο να είναι πιο ενημερωμένος για τα της πόλης και πιο συνετός σε χαρακτηρισμούς, ώστε να μην εκτίθεται στην τοπική κοινωνία.

Όπως φαίνεται δεν «τάραξε τα νερά», αλλά τους εργαζόμενους της δομής, αφού ενώ θεωρητικά δηλώνει ότι τους στηρίζει, στην πράξη αντιπαρέρχεται την ξεκάθαρη τοποθέτησή τους, όπου με λεπτομέρειες εξηγούν τις συνθήκες λειτουργίας της μονάδας και τα μέτρα πρόληψης, που έγκαιρα έχουν παρθεί για την ασφάλεια όλων

Και όλα αυτά, χωρίς καν να επικοινωνήσει με την διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ ή τουλάχιστον να επισκεφτεί την δομή, να συζητήσει με τους εργαζόμενους και να διαπιστώσει προσωπικά, αν ισχύει αυτή η «ανώνυμη καταγγελία».

Η συνεχιζόμενη ανεπίτρεπτη προσπάθεια κηλίδωσης προσωπικού και διοίκησης, παραδόξως βρίσκει ευκαιριακούς συμπαραστάτες, σε μια ανεξήγητη αντιπολιτευτική διχαστική προσπάθεια, μέσα σε δύσκολους καιρούς.

Συνιστούμε σε όλους αυτούς, να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν κυρίως με τις πράξεις τους την κοινή προσπάθεια για να βγει η πόλη μας δυνατή και από αυτήν την κρίση.

Η Δημοτική αρχή σταθερά τοποθετημένη υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του Συστήματος Υγείας και της φροντίδας της τρίτης ηλικίας, περιβάλλει με εμπιστοσύνη την διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ και τους εργαζόμενους στην «Αγία Ταβιθά», πασχίζει για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για την ενίσχυση των δημοτικών δομών και ταυτόχρονα υλοποιεί κάθε θετικό μέτρο στήριξής τους.

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στις καταγγελίες για την

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στις καταγγελίες για την

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.